Oba pearl 2+1

Add to Favorites
YTL487.000
Property ID: PROP-2608
Living Area: 90 m²
Ekim 14, 2016

Description

Oba Pear 2+1 Alanya sijaitsee Obassa. Oba Pearl Alanya on kaunis asuinrakennus loistavalla paikalla. 

Oba Pearl Alanya on uudisrakennus koostuu kolmesta 1+1, kahdestatoista 2+1 ja viidestä dublexista. Yhteensä rakennuksessa on siis vain 20 asuntoa, joista ylimmän kerroksen asunnot ovat kattohuoneistoja. Tämä yhden rakennuksen kompleksi on nelikerroksinen asuintalo Obassa Alanyassa. Rannalle matkaa tulee vain 350 metriä ja lähimmät ravintolat, ruokakaupat ja muut ostosmahdollisuudet ovat aivan oven vieressä. Oba on hurmaava esikaupunki Alanyassa. Mielyttävä ja kaunis ympäristö on Oban tunnusmerkkejä ja niiden luomisessa on käytety paljon aikaa ja huomiota. Leveät kävelytiet ja useat puistoalueet ovat tästä todiste. Lähistöllä on myös upeita elämyksiä tarjolla, sillä Dim-jokija laakso ovat vain vartin ajomatkan päässä. Obassa paikallisliikenne toimii hyvin ja Alanyan keskustaan bussilla pääsee jo kymmenessä minuutissa. Obasta kävelyetäisyydellä on Alanyan suurimmat ostoskeskukset kuten Metro, Kipa ja Alanyum. Ajanviettoon Obasta löytyy keilahalli, tennis- ja jalkapallokenttiä, olympiauima-allas, puistoja, viikottaiset markkinat, josta löytyy vuodenajan tuoreimmat hedelmät ja vihannekset ja ostoskeskus. Perheen pienimmille poniklubi ja lasten leikkikentät.

Oba Pearl Alanya on suunniteltu pitäen silmällä laatua ja pelkistettyä kauneutta. Kaikissa huoneistoissa on olohuone, jonka yhteydessä avokeittiö, kylpyhuone ja parveke. Rakennuksen alapuolella on erilaisia kauppoja, joten ensimmäisen kerroksen asunnot eivät ole heti maantasalla.

Oba Pearl Alanya huoneistot ovat käytännöllisiä ja jokainen neliö on käytetty tarkkaan. Yhden makuuhuoneen huoneistoissa elintilaa on 53 m2 ja parveke 8 m2, kahden makuuhuoneen huoneistoissa elintilaa on 82 m2 ja parveke on 12 m2. Parveke on tilava ja siitä voi halutessaan tehdä vaikka työhuoneen tai mukavan oleskelutilan ja saada yksi huone tätä kautta lisää halutessasi kattamalla parvekkeen. Kattohuoneistoissa on kolme makuuhuonetta ja parvekkeen lisäksi löytyy terassi.

Oba Pearl Alanya kompleksissa on uima-allas, satelliitti-Tv systeemi ja pelihuone. WiFi yhteys on saatavilla yleisissä tiloissa. Rakennus valmistuu huhtikuussa 2015. Tässä on loistotarjous sinulle jos olet etsinyt asuntoa Alanyassa. Oba Pearl Alanya on juuri oikea sinulle, jos tarkoituksenasi on löytää kiinteistö Alanyassa rauhalliselta alueelta, mutta lähellä Alanyan keskustaa ja tarjontaa.

 

© 2019 - Lapponia Homes Alanya

Web development by Eye-C Multimedia

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE